در حال بارگذاری ...
...

اجرای شش نمایش در روز دوم جشنواره تئاتر طنز «تی تالی»

در روز دوم سومین جشنواره منطقه‌ای تئاتر تی تالی، دو نمایش در بخش صحنه ای و چهار نمایش در بخش خیابانی به اجرا در آمدند.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در ایلام؛ در روز دوم سومین جشنواره منطقه ای تئاتر طنز تی تالی ، دو نمایش در بخش صحنه ای و چهار نمایش در بخش خیابانی به اجرا در آمدند.

در بخش خیابانی نمایش های "عروسی دختر رستم" به کارگردانی سیدمهرداد کاووسی، "اندر احوالات یک مخترع" به کارگردانی مهدی حبیبی، "ارباب آخر" به کارگردانی محسن یارمحمدی، : نجات بخش" به کارگردانی حسین جهانگیری و در بخش صحنه ای نمایش های "زخمه بر ساز" به کارگردانی عزت اله آقایی، " شکستن هزار گردو" به کارگردانی صیدفاضل خانی در روز دوم 23 دی ماه به روی صحنه رفتند.

روز گذشته نیز پنج اثر نمایشی در دو بخش صحنه ای و خیابانی به روی صحنه رفت.

این جشنواره تئاتر در روز سوم با 6 اثر در بخش خیابانی و دو اثر در بخش صحنه ای ادامه خواهد یافت.
سومین جشنواره منطقه‌ای  تئاتر طنز «تی‌تالی» با  حضور 17 گروه نمایشی و با داوری حسن عابدی ،عبدالرضا فیاضی و رحمان هوشیاری و دبیری عقیل نوری در شهرستان ایوان استان ایلام از تاریخ ۲۲ لغایت ۲۵ دی برگزار می شود